Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

De beste touch monitoren en computers in Nederland en België leveren of ontwikkelen we voor u! Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Prijzen, voorraad, componenten en levering

De wereld is het afgelopen jaar niet alleen sterk veranderd door Covid-19, maar ook door de wereldwijde situatie met betrekking tot levertijden, prijzen en de beschikbaarheid van display & elektronische componenten. We vinden het dan ook een juiste beslissing om het jaar te beginnen met een algemeen overzicht betreffende prijzen, voorraad, componenten en levering.

Lees meer

faytech Kiosk software App

faytech eerste-in-house ontwikkelde software oplossing, speciaal voor de Android OS embedded computers van faytech. Deze software, die faytech Kiosk wordt genoemd, is een applicatie (App) waarmee een webpagina in full screen of standaard formaat kan worden weergegeven.

Lees meer

hallo 2021

Een gezond en goed 2021 gewenst.

2020 is een jaar om te onthouden voor faytech, met verdere groei, nieuwe product releases, technische verbeteringen en veel ontwikkeling en innovatie voor wat komen gaat in 2021. Maar zoals de meeste bedrijven was ook dit jaar weer een uitdagend jaar, dat om onverwachte aanpassingen vroeg en een test van onze flexibiliteit als wereldwijd opererend bedrijf.

Lees meer

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661