Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

De beste touch monitoren en computers in Nederland en België leveren of ontwikkelen we voor u! Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Update van faytech's capacitive touch monitoren en computers

Om de markttrends en de vraag van de klanten bij te houden, en ook om unieke oplossingen te vinden om de componententekorten tegen te gaan, hebben we een paar kleine updates voor onze capacitive touch monitoren en capacitive touch computers (Intel N4200 & i5-7300U) gemaakt.


Lees meer

Welke touch technologie is vereist?

Touch technologie evolueert snel, waardoor de gebruikersinterface beter wordt en de gebruikerservaring wordt verrijkt. Touch schermen worden steeds populairder. Een invoerapparaat bij uitstek en er zijn tal van redenen voor de toegenomen populariteit van het gebruik van een touch scherm. De gebruiker activeert de mens-machine-interface door deze aan te raken met een stylus of door aanraking van één of meerdere vingers.

Lees meer

Klem oplossing voor faytech capacitieve touch monitor en computer

Met de klem oplossing (clamp support) voor bijna alle faytech touch monitoren en computers is het gemakkelijk om deze te integreren in een machine of deur. De klemmen zorgen voor een solide bevestiging en beschermt de faytech touch monitor en computer tegen water en stof door de IP65 bescherming en de perfecte pasvorm.

Lees meer

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661