Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

De beste touch monitoren en computers in Nederland en België leveren of ontwikkelen we voor u! Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

faytech's capacitieve touch pc's (Intel-based)

Bij faytech zorgen we er altijd voor dat er een breed gamma standaardproducten beschikbaar is voor onze klanten, zodat er voor elke toepassing ook een oplossing is. Vooral met de 'All-in-One' Touch PC Series van faytech zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Lees meer

Antivirale & antibacteriële coating door samenwerking met Kastus

Door samenwerking met Kastus® kunnen we faytech touch monitoren en computers voorzien van antivirale en antibacteriële bescherming.

De wereldwijde pandemie heeft de manier waarop we met aanraakschermen omgaan voorgoed veranderd. Bedrijven hebben hun hygiëne beleid moeten heroverwegen, aangezien consumenten en personeel zich zorgen maken over de blootstelling aan ziektekiemen en virussen bij het gebruik van touchscreens.

Lees meer

Open frame capacitive touch monitoren

Bij faytech zorgen we er altijd voor een breed scala standaardproducten, zodat er voor elke toepassing een oplossing is. Dat doen wij door een uitgebreid product portfolio aan te bieden. Naast rubber frame- en aluminium frame behuizing is er ook een open frame serie. Lees meer over de unieke kenmerken en integratiemogelijkheden van de open frame touch monitoren.

Lees meer

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661