Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo
faytech nieuws

faytech's Speciale producten en customizations

faytech's  Speciale producten en customizations

Met faytech's 'All-in-One' Touch PC Series zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. In deze update ligt de nadruk op de speciale producten. Naast de standaard Touch PC series zijn er ook andere speciale producten die een PC moederbord bevatten. Dit zijn onder andere de IPC's (Industrial PC's), Kiosken (PC optioneel) en speciale producten, zoals de Interactieve Spiegel en Hygiënische oplossingen.

faytech's capacitieve touch pc's (Intel-based)

  • Geplaatst op
  • Door Louise van der Horst
  • 0
faytech's capacitieve touch pc's (Intel-based)

Bij faytech zorgen we er altijd voor dat er een breed gamma standaardproducten beschikbaar is voor onze klanten, zodat er voor elke toepassing ook een oplossing is. Vooral met de 'All-in-One' Touch PC Series van faytech zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Antivirale & antibacteriële coating door samenwerking met Kastus

  • Geplaatst op
  • Door Louise
  • 0
Antivirale & antibacteriële coating door samenwerking met Kastus

Door samenwerking met Kastus® kunnen we faytech touch monitoren en computers voorzien van antivirale en antibacteriële bescherming.

De wereldwijde pandemie heeft de manier waarop we met aanraakschermen omgaan voorgoed veranderd. Bedrijven hebben hun hygiëne beleid moeten heroverwegen, aangezien consumenten en personeel zich zorgen maken over de blootstelling aan ziektekiemen en virussen bij het gebruik van touchscreens.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661