Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo
faytech nieuws

Welke touch technologie is vereist?

Welke touch technologie is vereist?

Touch technologie evolueert snel, waardoor de gebruikersinterface beter wordt en de gebruikerservaring wordt verrijkt. Touch schermen worden steeds populairder. Een invoerapparaat bij uitstek en er zijn tal van redenen voor de toegenomen populariteit van het gebruik van een touch scherm. De gebruiker activeert de mens-machine-interface door deze aan te raken met een stylus of door aanraking van één of meerdere vingers.

Klem oplossing voor faytech capacitieve touch monitor en computer

Klem oplossing voor faytech capacitieve touch monitor en computer

Met de klem oplossing (clamp support) voor bijna alle faytech touch monitoren en computers is het gemakkelijk om deze te integreren in een machine of deur. De klemmen zorgen voor een solide bevestiging en beschermt de faytech touch monitor en computer tegen water en stof door de IP65 bescherming en de perfecte pasvorm.

Introductie faytech's industriële, mobiele en compleet IP65 tablet

Introductie faytech's industriële,  mobiele en compleet IP65 tablet

Nu de wereld verandert, worden mobiele (niet stationaire) oplossingen steeds populairder, ook in de industriële sector. Om met deze trend mee te gaan, zijn we verheugd om faytech's allereerste tablet te introduceren. De 10,1 inch industriële (ruggedized) tablet.

Uiteraard wilde faytech iets speciaals, robuust en met veel functies om onderscheidend te blijven van andere tablet-oplossingen in de markt.  Dit is het resultaat!

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661