Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

faytech deelt de lakens uit

faytech deelt de lakens uit

Senso Technics uit Leerdam is een van de Nederlandse bedrijven die de nieuwe 32 inch touch computer van faytech inzet voor het automatiseren en optimaliseren van industriële wasserijen.

Industriële wasserijen

Schone lakens en handdoeken op een hotelkamer. Het lijkt een vanzelfsprekendheid. Toch gaat hier een miljoenenindustrie achter schuil boordevol geavanceerde machines en oplossingen. Senso Technics automatiseert en optimaliseert industriële wasserijen met behulp van logistieke en software matige oplossingen voor bestaande en nieuwe machines. Vanaf het moment dat het wasgoed binnenkomt tot het moment dat het schone wasgoed de wasserij weer verlaat beheerst een textielreiniger met de oplossingen van Senso Technics het volledige proces. Met de software van Senso Technics heeft een textielreiniger de wasserij in een oogopslag in beeld. Zo weten hij of zij precies welk artikel en welke klant zich waar bevind in de wasserij.

Met faytech de lakens uitdelen
Door gebruik te maken van een faytech 32 inch touch computer is de software in de wasserij direct benaderbaar. Met een vingerklik kan een medewerker bij het sorteren artikel en klant ingeven. Ook kan een medewerker aangeven of er een artikel of klant voorrang heeft voor de verwerking van het wasgoed. 

Over Senso Technics 
Een van de grote uitdagingen voor de textielreiniger is het efficiënt gebruiken van productiemiddelen en het verkrijgen van de juiste managementinformatie. Senso Technics helpt zowel kleine als grote industriële wasserijen hun productie en capaciteit te vergroten. Zo biedt Senso Technics een passende oplossing die afgestemd is op budget en wensen. 

www.sensotechnics.nl

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661