Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

faytech AG wordt onderdeel van MIC AG

  • Geplaatst op
  • Door faytech AG
  • Geplaatst in faytech AG
  • 0
faytech AG wordt onderdeel van MIC AG

faytech AG wordt onderdeel van MIC AG.

Met deze integratie vergroot faytech AG het wereldwijde bereik, kunnen zij efficiënter productinnovaties doorvoeren en profiteren wij van synergie-effecten om u nog betere producten en diensten aan te bieden met een echt concurrentievoordeel op het gebied van aanraakschermen.

We zijn verheugd om 2022 te beginnen met ongelooflijk nieuws voor faytech AG! Dit is een update van faytech AG - na vele onderhandelingen en papierwerk, kunnen zij officieel verklaren dat de faytech AG onderdeel wordt van de mic AG, volgens het transactieplan dat al in het eerste kwartaal van 2022 zal plaatsvinden.

De belangrijkste boodschap is - voor u, onze klanten en partners, zal dat in principe slechts één effect hebben - de samenwerking met ons zal nog beter worden.

Met de integratie vergroten zij het wereldwijde bereik, kunnen zij efficiënter productinnovaties doorvoeren en profiteren wij van synergie-effecten om u nog betere producten en diensten aan te bieden met een echt concurrentievoordeel op het gebied van aanraakschermen.

Zie het officiële persbericht van mic AG in het Duits. Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661