Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

faytech Kiosk software App

 faytech Kiosk software App

faytech eerste-in-house ontwikkelde software oplossing, speciaal voor de Android OS embedded computers van faytech. Deze software, die faytech Kiosk wordt genoemd, is een applicatie (App) waarmee een webpagina in full screen of standaard formaat kan worden weergegeven.

We zijn verheugd om faytech's eerste in-house ontwikkelde softwareoplossing te introduceren, speciaal ontworpen om te werken met faytech-apparaten met een Android OS!
Deze software, die de 'faytech Kiosk' wordt genoemd, is een applicatie (App) waarmee u een webpagina (webcontent) in full-screen of standaard formaat kunt weergeven, waarbij de rest van het Android OS wordt vergrendeld met uw wachtwoord. Er zijn veel verschillende configuraties mogelijk met deze App, raadpleeg de faytech kiosk software flyer voor meer informatie.

Het is perfect in combinatie met onze Embedded serie (ARM V40) of Rockchip RK3399 producten. Houd er rekening mee dat de software-app speciaal is ontworpen voor de hardware van faytech en dus alleen compatibel is met apparaten die door faytech zijn geproduceerd (met Android OS).

Terwijl deze software geactiveerd is, is de gewone Android launcher alleen toegankelijk via het configuratiescherm, dat beveiligd is met een speciaal aanraakgebaar en wachtwoord, zodat uw oplossing niet kan worden afgesloten of gecompromitteerd door bezoekers of gebruikers!

Deze software maakt het mogelijk om uw toestel om te zetten in een kiosk informatiedisplay, way-finder, interactieve digital signage oplossing, POS (point-of-sale), Human Machine Interface of een soortgelijke toepassing voor publiek of privé gebruik!

Perfect om te worden gebruikt in zalen, winkelcentra, bedrijven, winkelpuien of in of bij de entree van gebouwen.

Neem direct contact met ons op voor vragen of meer informatie over de software! Raadpleeg ook de softwarehandleiding van de 'faytech kiosk' voor meer gedetailleerde uitleg over de configuraties.

 

Reacties

  1. Remco van Schaik Remco van Schaik

    Kan dit geinstalleerd worden op een Faytech 10.1” Embedded Touch PC (FT101V40CAP0B) met Android?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661