Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

faytech update omtrent corona virus

  • Geplaatst op
  • Door Louise van der Horst
  • 0
faytech update omtrent corona virus

Ook wij treffen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De meeste medewerkers van kantoor werken daarom de komende tijd vanuit huis. Daar merk je weinig van, want wij zijn gewoon bereikbaar via de telefoon. De medewerkers werken in kleine groepen en we ontvangen geen bezoekers om de kans op besmetting te verkleinen. Vooralsnog kunnen we zo onze dienstverlening gewoon voortzetten.

Ook wij treffen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De meeste medewerkers van kantoor werken daarom de komende tijd vanuit huis. Daar merk je weinig van, want wij zijn gewoon bereikbaar via de telefoon. De medewerkers werken in kleine groepen om de kans op besmetting te verkleinen. Vooralsnog kunnen we zo onze dienstverlening gewoon voortzetten.

Personeel

Het kantoor is opgesplitst in kleine groepen die roulerend vanuit huis of ‘op de zaak’ werken. Ook nemen we gescheiden pauze. Op deze manier willen we voorkomen dat ons dagelijkse werk in gevaar komt door het coronavirus. De veiligheid en gezondheid van medewerkers en relaties staan voorop, evenals de continuïteit van onze bedrijfsvoering en de dienstverlening en service aan onze klanten.

Leveringen

We voorzien op dit moment nog geen problemen in de beschikbaarheid van producten. Afhankelijk van de maatregelen die ieder land treft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er wel transportvertragingen mogelijk.

Reizen en bezoeken

Wij schrappen alle niet-essentiële reizen. Onze medewerkers bezoeken geen leveranciers, klanten of andere relaties. Bestaande afspraken verplaatsen we naar een later tijdstip of voeren we via audio of video. Op dit moment ontvangen we ook geen bezoekers.

Bereikbaarheid

Al ons kantoorpersoneel heeft de mogelijkheid om volledig vanuit huis te werken. Daardoor zijn wij normaal bereikbaar via de normale communicatiewegen; telefoon en mail. Ook is er de mogelijkheid om via (video)conference calls overleg te voeren.

Tot slot

Wij beseffen dat dit verregaande maatregelen zijn. De afweging om tot deze maatregelen te komen zijn gemaakt op basis van risico en mogelijk impact. De ontwikkelingen rond het coronavirus en de berichtgeving van het RIVM en de GGD houden we nauwlettend in de gaten en verscherpen of verlengen we indien noodzakelijk.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661