Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

faytech's Speciale producten en customizations

faytech's  Speciale producten en customizations

Met faytech's 'All-in-One' Touch PC Series zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. In deze update ligt de nadruk op de speciale producten. Naast de standaard Touch PC series zijn er ook andere speciale producten die een PC moederbord bevatten. Dit zijn onder andere de IPC's (Industrial PC's), Kiosken (PC optioneel) en speciale producten, zoals de Interactieve Spiegel en Hygiënische oplossingen.

Bij faytech zorgen we altijd dat er een breed gamma standaardproducten beschikbaar is voor onze klanten, zodat er voor elke toepassing een oplossing beschikbaar is. 

Vooral met faytech's 'All-in-One' Touch PC's zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. In deze update ligt de nadruk op de speciale producten.

Naast de standaard Touch PC series zijn er ook andere speciale producten die een PC moederbord bevatten. Dit zijn onder andere de IPC's (Industrial PC's), Kiosken (PC optioneel) en speciale producten, zoals de Interactieve Spiegel en Hygiënische oplossingen.

De capacitieve apparaten hebben ook een optisch gelijmd frontpaneel, dat de stabiliteit verbetert, de reflectie vermindert en de zichthoek vergroot. Het zorgt ook voor weerstand tegen vochtigheid en stofdeeltjes die achter het glas terecht zouden kunnen komen.

Bovendien zijn alle bovenvermelde producten volledig personaliseerbaar door randapparatuur toe te voegen of de interne connectoren of behuizing te updaten:

  • RFID-, vingerafdruk- of laserscanner
  • Geïntegreerde camera
  • Aangepaste knop
  • Aangepaste connectoren
  • Verschillende montagemogelijkheden
  • Anti-Microbiële coating opties
  • Andere toegevoegde mogelijkheden voor randapparatuur
  • Volledig IP65 water- & stofdicht

Indien u meer informatie wenst over faytech's touch PC's of een van de faytech producten met aanpassingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op via [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661