Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

Introductie van de nieuwe embedded touch kiosk

Introductie van de nieuwe embedded touch kiosk

faytech is blij om de nieuwe stand-alone 10,1 inch Embedded touch kiosk te introduceren, die nu al besteld kan worden. Deze 10,1 inch embedded touch kiosk is de perfecte oplossing voor elke gelegenheid op het gebied van Point of Sales (POS), informatiedisplay en digital signage.

Een faytech 10,1 inch embedded touch kiosk is de perfecte oplossing voor elke behoefte als het gaat om Point of sales (POS), als informatiedisplay of digital signage. Of u deze kiosk plaatst naast een nieuwe auto in uw showroom, of als informatiedisplay naast cosmetica, of het weergeven van bezoekersinformatie in de entree van uw gebouw, dit is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een mooi, eenvoudig te bedienen en moderne kiosk. 

Deze 10,1 inch embedded touch kiosk met capacitieve touch panelen die optisch zijn verbonden met LCD-scherm, waardoor stabiliteit, kijkhoek en waargenomen helderheid wordt verbeterd. De kiosk wordt aangedreven door de krachtige embedded V40 mainboard met Quardcore CPU, 1G DDR3 RAM, 8G flash-geheugen en bevat een SATA-connector en SD kaartslot voor verdere uitbreiding van opslag. Wat de netwerkverbindingen betreft , is het apparaat al geïntegreerd met Wi-Fi. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661