Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

Nieuwe oplossingen gepresenteerd bijdens cebit 2016

  • Geplaatst op
  • Door Louise van der Horst
  • 0

Faytech is wederom aanwezig op de CeBIT 2016. Deze grootste ict-beurs ter wereld is van 14 t/m 18 maart te bezoeken in de Messe van Hannover.

Faytech staat bekend als een betrouwbare partner voor B2B en industriële touch oplossingen. Sinds enige tijd is het aanbod van faytech onder invloed van Americaanse software partners richting POS sterk verandert. Deze invloed ontdekt u tijdens de CeBIT 2016.

Met gepaste trots presenteren we tijdens de CeBIT 2016:

Graag tot ziens tijdens de CeBIT 2016, hal 5, stand 27.

Naast de betouwbare faytech oplossingen showen we het nieuwe 13,3 inch formaat met Full HD IPS monitor en pc met capacitieve multi touch.  Een boxer kan proberen de capacitieve 15 inch buiten oplossing met 6 mm veiligheidsglas te breken. Zelf professionals bezeren eerder hun hand dan dat het glas zal breken. Op al op onze capactieve touch oplossingen is de touch fantastisch. Zelfs tijdens zware regenbuien zijn faytech oplossingen goed te gebruiken. 

Naast deze oplossingen is de highlight van de stand de ineractieve, intelligente etalage speciaal ontwikkeld voor POS samen met onze Americaanse partners Metroclick. Wanneer een bezoeker een product van de etalage plank pakt ontvangen zij direct gedetailleerde informatie over het betreffende product. 

Een van de POS oplossingen van faytech en Metroclick zijn permanent geinstalleerd bij hotel in America, waaronder het Marriot Hotel.  


 Meer informatie over CeBIT 2016 | Direct inschrijven 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661