Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

Nieuwe open frame touch monitoren

Nieuwe open frame touch monitoren

Graag introduceren we een nieuwe serie open frame touch monitoren, een perfecte keuze voor zowel industriele als zakelijke toepassingen.

De nieuwe open frame touch monitoren zijn optical gebonden aan het LCD paneel, wat de stabilteit verbeterd, de reflectie vermindert en de kijkhoek vergroot. 

 

faytech Open frame touch monitoren

Daarnaast biedt het ook weerstand tegen stofdeeltjes en vertoont het een nog beter beeld. Alle faytech open frame touch monitoren maken gebruik van de capacitieve multi touch technologie (met meerderev vingers te bedienen). De open frame touch monitoren zijn industriele LCD schermen, A+ met glazen fron ent antireflectiebehandeling met een hardheid van MosH7. De open frame monitoren zijn uitgerust met een breed scala aan aansluitingen zoals HDMI, DVI, VGA, USB-touch, Serieel en DC-in. Deze open touch monitoren zijn beschikbaar in de formaten 21,5 inch, 32 inch, 43 inch en 55 inch

Deze open frame-versie is een lichtgewicht model zonder enige back-case (naast het dunne verzinkte staal), waardoor het eenvoudig in uw eigen systeem kan worden geïntegreerd of op verschillende locaties kan worden gemonteerd. Het is de perfecte interactieve oplossing voor digital signage, klaslokalen, vergaderruimtes, industriële automatisering, winkelcentra, hotels en vele andere gebieden.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661