Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

Optical bonding

Optical bonding

Optical bonding voordelen zijn vermindering van reflectie, verhoogt de helderheid, geen condens of stof in het scherm en het maakt het scherm robuuster.

Bij faytech onderzoeken we voortdurend hoe we de weergavekwaliteit van onze apparaten verder kunnen verbeteren. Naast de standaard hardware hebben we besloten om te kijken naar meer geavanceerde details en componenten die gebruikt worden in onze displays.

Al snel daarna besloten we dat de siliconenlijmformule die in onze optisch gebonden apparaten wordt gebruikt, een essentieel onderdeel is van de manier waarop de kwaliteit van het scherm wordt ervaren.

Met deze kennis en in samenwerking met specialisten op het gebied van siliconenlijm hebben we daarom in 2018 een eigen lijmproductiefabriek opgezet in Tongling, China. De hier geproduceerde siliconenlijm is een gietbaar, extra hardend siliconenrubber dat bij kamertemperatuur wordt gevulkaniseerd tot een zeer zachte siliconengel met fysische eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor optische hechtingstoepassingen.

Deze specifieke formule is gekoppeld aan het 'PUREBOND'-logo om het gemakkelijk te onderscheiden van andere lijmen of uithardingsmethoden. Als u dit logo ziet, kunt u er zeker van zijn dat het apparaat optisch gebonden is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen in de markt!

De 'PUREBOND'-formule is van zo'n hoge kwaliteit dat het zelfs voldoet aan de militaire MIL-STD-810-2003 teststandaard, waardoor het de perfecte lijm is voor elke toepassing, vooral in militaire, automobiel-, industriële machines en buitenomgevingen.

faytech installeerde reeds twee klasse 100 cleanrooms die een volledige vloer beslaan in beide fabrieken in Shenzhen en Suining. Deze cleanrooms zorgen ervoor dat het proces wordt uitgevoerd in de beste omgeving met behulp van het beste gereedschap, waardoor de 'PUREBOND'-kwaliteit wordt gewaarborgd.

Alle voordelen en details met betrekking tot optische verlijming staan vermeld in de onderstaande link. 

Optical Bonding Explained

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661