Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

Overal productief met een faytech Lapscreen

Overal productief met een faytech Lapscreen

Deze lichtgewicht portable monitor, ook bekend als de lapscreen, is een perfecte oplossing wanneer u een extra scherm nodig heeft tijdens uw dagelijkse activiteiten. Wanneer u deze lapscreen aansluit op uw mobiele telefoon, tablet of laptop, kunt u gemakkelijk uw scherm uitbreiden ( of dupliceren) van uw smart telefoon, tablet of laptop met een USB Type-C of HDMI kabel.

Met een gewicht van slechts 350-400 gram en ongeveer een afmeting van een A4'tje, is deze monitor perfect wanneer u onderweg bent. Deze lapscreen is beschikbaar als multi-touch en zonder touch oplossing. 

Of u nu op zakenreis bent, een student of een reiziger die een extra monitor nodig heeft, deze lapscreen voorzicht in deze behoefte. 

De 12,5 inch mini touch monitor oftewel de lapscreen heeft een Full HD scherm met een dikte van minder 4 mm en aan de bovenkant en zijkant van het scherm en geen randen en is een ontwerp van Michél Haese and exclusief geproduceerd door faytech. De lapscreen refereert naar de 3e evolutie van mobile computing direct na de laptop en smartphone, danzij het innovatieve ontwerp en de vele toepassingen.   

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661