Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

Wereldwijd tekort aan componenten

Wereldwijd tekort aan componenten

Zoals u wel weet zijn er wereldwijde problemen door een tekort aan componenten, beperkte fabricage mogelijkheden en een steeds toenemende vraag naar elektronische chips.

Zoals de meesten van u weten, zijn er in de huidige markt nog steeds wereldwijde problemen in verband met componententekorten, beperkte fabricagemogelijkheden en een steeds toenemende vraag naar elektronische chips. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de productprijzen stijgen en de doorlooptijden langer worden voor elektronicafabrikanten over de hele wereld.

Enkele onvermijdelijke gevolgen die niet alleen door ons bij faytech, maar ook door u, onze klanten en partners, worden gevoeld, zijn

  • Verdere stijging van de prijzen voor touchscreen producten.
  • Langere doorlooptijden voor projectzaken en aanpassingen op maat

Hoewel deze marktsituatie vrij ernstig is, hebben wij verschillende maatregelen genomen om u toch te ondersteunen en ervoor te zorgen dat onze producten en diensten beschikbaar zijn. Om de meeste directe problemen op te lossen, hebben wij een grotere voorraadcapaciteit, veiligheidsvoorraden en extra onderdelenopslag in onze magazijnen in China en Duitsland opgezet.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661