Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

U VINDT BIJ FAYTECH TOUCHSCREENS MET DIVERSE AFMETINGEN EN TOEPASSINGEN VAN HOGE KWALITEIT, EEN STRAK DESIGN EN ALTIJD EEN SCHERPE PRIJS. VOOR ELK BEDRIJF, BEHOEFTE EN OMGEVING.

Faytech Nederland is Authorized Sales Agent van faytech Co., Ltd. Via onze website en webshop faytech.nl bieden wij faytech touchscreen pc's, kiosk, monitoren en industriële computers aan. Bedrijven hebben volop keuze binnen een onderscheidend assortiment. Uniek is het faytech op maat concept. Faytech levert op aanvraag maatwerk voor projecten. Denk bijvoorbeeld aan hogere helderheid, integratie van een lichtsensor, andere IP-klasse, kleur, behuizing, eigen logo en meer mogelijkheden. 

Een keuze wordt vaak gemaakt op basis van vertrouwen. Dat vertrouwen ontstaat door goede ervaringen en door bewezen kennis en professionaliteit. Faytech Nederland heeft de touchscreen monitoren en pc's, kennis en professionaliteit in huis om u te helpen. Daarnaast bieden wij de extra mogelijkheid met faytech op maat, om touchscreen monitoren en pc's naar behoefte, omgeving en situatie beschikbaar te maken. 

Faytech Nederland heeft niet alleen een ruim assortiment maar biedt ook een uitstekende service. 

Offerte op maat
We bieden een productadvies dat aansluit op uw bedrijf en behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer u meer bij ons besteld. 

Uw eigen accountmanager
Klinkt heel chique, is vooral gemakkelijk. U doet namelijk zaken met een bekende die volledig op de hoogte is van uw zakelijke situatie.

Meeprofiteren van deze voordelen?
Bel faytech Nederland voor meer informatie 088 - 4262350 of stuur een bericht via de contactpagina, of mail naar [email protected]

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661