Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

U VINDT BIJ FAYTECH TOUCHSCREENS MET DIVERSE AFMETINGEN EN TOEPASSINGEN VAN HOGE KWALITEIT, EEN STRAK DESIGN EN ALTIJD EEN SCHERPE PRIJS. VOOR ELK BEDRIJF, BEHOEFTE EN OMGEVING.

faytech aangenaam!

De roots van faytech liggen in Duitsland waar het bedrijf opgericht. Arne Weber startte al in 2001 met het ontwikkelen en leveren van elektronische apparaten. In 2006 startte het huidige faytech Services GmbH met het importeren van touchscreens in Duitsland. Binnen drie jaar werd de Duitse tak van faytech marktleider in het leveren van touchscreens voor de industriële markt .

Gebaseerd op eerdere successen werd Fan Yang mede eigenaar van faytech en het gehele management verhuisde naar Shenzhen China. faytech startte daar een eigen productie faciliteit. De combinatie van Duitse engineering en Chinese competenties en kwalificaties voor de fabricage zijn de basis voor faytech touch oplossingen. 

faytech Tech. Co., Ltd werd een feit met Arne Weber en Fan Yang aan het roer van het bedrijf. Zo begon faytech met de ontwikkeling en productie van faytech touch monitoren en faytech touch computers. Vandaag de dag zijn alle aangeboden touch apparaten uitsluitend ontwikkeld en gefabriceerd door faytech. Geproduceerd volgens ISO 9001: 2008 gecertificeerde productie lijnen. De productie lijnen volgen de strikte Duitse richtlijnen en verwachtingen. De missie van faytech is het leveren van B2B touch apparaten tegen een goede prijs en met de beste kwaliteit voor industriële toepassingen.

Productfolio van faytech

Resistive touch monitoren van 7 inch – 12 inch

Deze resistieve touch monitoren zitten al sinds 2009 in het assortiment en er zijn al een tal van verbeteringen toegepast, waaronder afsluitbare aansluitingen, een unieke bekabeling achterklep en montage voor frames en machine en wandmontage integratie. Daarnaast start elk model sneller op als gevolg van de faytech verbeterde controller chipset. 

Resistive touch monitoren 7 inch 8 inch 10 inch 12.1 inch

Resistive touch monitoren van 15 inch – 22 inch

Deze monitoren zijn voorzien van functies en connectoren die perfect zijn toe te passen in een industriële en commerciële omgeving. Elke touch screen monitor wordt gebouwd met behulp van een industrieel LCD touch panel met achtergrondverlichting (40.000 uur levensduur), 5 draad resistieve touch technologie en anti-glare coating om de prestaties van de gebruiker te verbeteren en natuurlijk ook de 100% garantie dat er geen defecte pixels op het scherm aanwezig zijn. De 15 inch – 17 inch en 19 inch modellen hebben VGA en DVI-D connectoren, met extra S-Video en HDMI aansluitingen zijn toegevoegd aan de 22 inch versie.

Resistive touch monitoren 15 inch 17 inch 19 inch en 22 inch

Capacitive touch monitoren van 7 inch – 22 inch

De capacitieve touch screen monitoren van faytech hebben een moderne, strakke look met een vlakke rand en glazen frontpanelen. Deze unieke afdichting zorgt ervoor dat er geen water en stof in de behuizing terecht kan komen, beschermingsklasse IP65. Deze nieuw serie wordt geleverd met een capacitieve 10 vinger multi-touch technologie en anti-glare behandeld (chemisch geëtst) en een breed scala aan interfaces, waaronder USB-B voor touch, HDMI, DVI-D, VGA en audio-ingangen, alle afsluitbaar inclusief de DC-IN. Elke capacitieve monitor heeft een A+ industrieel LCD-scherm ondersteund door faytech’s 100% garantie dat er geen defecte pixels op het scherm aanwezig zijn. Elke monitor wordt geleverd met een desktop voet en VESA 100 aansluitingen op de achterkant.

Capacitive 7 inch 10.1 inch 12.1 inch 15 inch 17 inch 21.5 inch 

High brightness IP65 touch monitoren 7 inch – 15 inch

De IP65 touch monitoren met resistieve touch technologie zijn voorbestemd voor buiten gebruik en in de veeleisende industrie. Alle schermen hebben verhoogde brightness op z’n minst 1000Nits en compleet stof en waterdicht volgens de IP65 beschermklasse. De robuuste en unieke afdichting zorgt dat de aluminium case volledig afgesloten is. De touch monitor wordt aangesloten op een computer of laptop door middel van een all-in-one kabel met HDMI of VGA, USB en 8 – 36V DC-IN aansluiting.

IP65 touch monitor 7 inch 8 inch 10 inch 10.4 inch 12.1 inch 15 inch 

Resistive touch computers 7 inch – 19 inch

De faytech resisitieve touch computers onderscheiden zich door de stille werking van de computers. De touch computers zijn robuust en bevatten geen bewegende onderdelen en maken gebruik van   een fay-002 industrieel moederbord. Door de krachtige Intel Celeron DualCore CPU, Intel HD Graphics, 2G RAM en 64Gbyte SSD biedt het systeem ondersteuning aan Linux 32 / 64 Bit of Microsoft Windows 7, 8 en 10. Met behulp van de betrouwbare 5-draads resisitieve touch technologie en het  A+ LCD touch panel is faytech een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor de lange termijn op productiesites en in commerciële en Retail omgevingen.
Resistive touch pc 7 inch 8 inch 10 inch 12.1 inch 15 inch 17 inch 19 inch

 

Capacitive touch computers 7 inch – 22 inch

Deze innovatie capacitieve touch computer onderscheidt zich door zijn stille werking, betrouwbaarheid en vakmanschap. De unieke afdichting van de vlakke randen op het glas zorgt ervoor dat het frontpaneel water en stofdicht is met beschermklasse IP65. De achterkant van de computer heeft een stevige aluminium behuizing met stabiele VESA 100 bevestigingsbouten. Deze faytech touch computers hebben tal van aansluitingen zoals GPIO’S en USB 3.0 voor zowel consumenten als industriële toepassingen. In het hart van deze touch pc’s bevindt zich het industriële fay-002 moederbord met de krachtige en fanlessly gekoelde Intel Celeron J1900 QuadCore processor met maximaal 2.42GHz Core snelheid. Uitgerust met 4 Gbyte RAM, 64 GB SSD en Intels HD grafische chipset, ondersteunende FullHD, DirectX en OpenGL 4.0.

Capacitive touch pc 7 inch 10.1 inch 12.1 inch 15 inch 17 inch 21.5 inch

Embedded touch computers

De faytech embedded touch computer is verkrijgbaar in twee standaard uitvoeringen met alleen W-LAN of W-LAN, bluetooth en geïntegreerde GPS (POE-plugin en OTG-poort inbegrepen). De krachtige Intel QuadCore oplossing voor Linux of Android projecten. Deze embedded touch screen is een kosteneffectieve oplossing voor automatisering, digital signage en voor machinebesturing. Door het voor installeren van Android 4.4, Android 6.0 of Linux, een krachtige Allwinner V40 QuadCore CPU (of A20 DualCore) Mali400MP2 grafische chipset en een groot aantal interfaces zoals USB, serial network, TTL/UART, Mini PCLe, HDMI, VGA, GPIO, LVDS en een DC-IN is dit de juiste keuze voor een betrouwbare industriële oplossing.

Embedded touch pc 10.1 inch en 21.5 inch 

IP65 High brightness touch computers

De in zonlicht leesbare IP65 touch computers zijn vandalismebestendig. Deze touch pc’s zijn speciaal ontworpen voor veeleisende industriële toepassingen. Ze zijn ideaal om buiten te gebruiken of op plaatsen met veel stof of water. De high performance LED’s hebben een extreem lange levensduur, in combinatie met speciale film en verbeterde polarisatie zorgt voor een perfect beeld ook in direct zonlicht. De op maat uitgeruste water en stofbestendige stabiele verbindingen zorgen voor een goede connectiviteit in alle weersomstandigheden, situaties en toepassingen. In het hart van deze IP65 touch pc bevindt zicht het industriële moederbord fay-002 uitgerust met betrouwbare RAM, SSD en W-Lan modules.

IP65 HB touch pc 10.4 inch 15 inch

Capacitive touch computers van 32 inch – 55 inch

De groot formaat multi touch all-in one computers zien er geweldig uit voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Standaard verkrijgbaar in 32 inch, 42 inch en 55 inch en gebouwd voor een betrouwbare en langdurige werking. Het scherm is een industrieel HD LCD scherm met energiebesparende A+ LED technologie met een grote kijkhoek en de capacitieve multi touch technologie. Deze groot formaat computers zijn daarom ideaal voor het tonen van bijvoorbeeld reclame in supermarkten, hotels, stadions en sportkantines, kleding zaken en voor wayfinding (bewegwijzering), voor Industriële 4.0 projecten en voor andere interactieve visualisatie toepassingen. 
Groot formaat touch computers 32 inch 42 inch en 55 inch

Kiosk touch computer

De display formaten voor een kiosk zijn standaard Verkrijgbaar in de maten 21,5 inch, 32 inch, 45 inch en 55 inch. De groot formaat all-in-one computers zijn vervaardigd met volledige HD, industrieel LCD panels voor constant gebruik (24/7) met energiebesparende LED backlight technologie. Alle modellen maken gebruik van multi touch capacitieve touch technologie en hebben een slank en buitengewoon stijlvol uiterlijk met een extra brede kijkhoek. Elke kiosk is uitgerust met een faytech industrieel fay-002 moederbord, een krachtige en energiezuinige QuadCore Celeron processor, 64 Gbyte SSD met vooraf geïnstalleerde Linux operations system (voor Windows 7 en 10 zijn er drivers beschikbaar), W-Lan en veel connectoren achter een sluitbare achterkant. De kiosk is een complete en veilige oplossing die onmiddellijk kan worden geïnstalleerd en gebruikt.  

 Kiosk touch computers 21.5 inch 32 inch 42 inch 55 inch

Industrieel moederbord

faytech ontwerpt niet alleen de buitenkant van de touch oplossingen en de interne configuratie, maar ook industriële moederborden. Het resultaat van deze inspanning is een krachtige en toch stabiele, ventilator loze oplossing. Het embedded V40 moederbord van faytech is de krachtige QaudCore oplossing voor Android en Linux of een kost efficiënte A20. Het fay-002 moederbord, uitgerust met een Intel Celeron N2807 of J1900, is faytech’s standaard moederbord. Dit industriële moederbord wordt in de meeste faytech computers ingebouwd. Wanneer er meer stroom nodig is, is de beste oplossing een fay-003 met zijn i5-5200U CPU.

Industriële computers

Op basis van faytech’s moederbord fay-002 is deze computer de perfecte keuze voor een industriële omgeving. Naast diverse connectoren heeft de computer geen bewegende onderdelen en past uitstekend in een ruwe omgeving. Deze industriële pc is standaard uitgerust met DDR3 RAM, een  industriële en betrouwbare 64GByte SSD en een actuele Linux Ubuntu versie.

faytech industriele computers

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661