Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

U VINDT BIJ FAYTECH TOUCHSCREENS MET DIVERSE AFMETINGEN EN TOEPASSINGEN VAN HOGE KWALITEIT, EEN STRAK DESIGN EN ALTIJD EEN SCHERPE PRIJS. VOOR ELK BEDRIJF, BEHOEFTE EN OMGEVING.

Bij faytech Nederland kun je gemakkelijk op 4 manieren je touch screens en computers betalen. 

1. Vooruitbetaling
Vooruitbetaling vragen wij als je een nieuwe klant bent. Is het bestelbedrag bij een vervolgorder hoger dan tweevoud van het eerste orderbedrag, dan betaalt u ook vooruit.

2. Betaling op rekening
Terugkerende klanten kunnen gebruik maken van betaling op rekening. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Bij een orderbedrag boven de € 10.000,00 vragen wij een aanbetaling van 50%

3. Betaling per creditcard 
Particuliere en zakelijke klanten kunnen altijd per creditcard betalen via de webshop van faytech.nl. Creditcardbetalingen worden behandeld als vooruitbetalingen en zijn eveneens onderworpen aan de bepalingen van punt 1. 

 

Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Mogelijk vraag de creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betaling met creditcards.

4. Betaling per iDEAL
Particuliere en zakelijke klanten kunnen altijd per iDEAL betalen via de webshop van faytech.nl.  iDEAL betalingen worden behandeld als vooruitbetalingen en zijn eveneens onderworpen aan de bepalingen van punt 1.

  

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661