Bel ons op (088) 426-2350

faytech-responsive-logo

U VINDT BIJ FAYTECH TOUCHSCREENS MET DIVERSE AFMETINGEN EN TOEPASSINGEN VAN HOGE KWALITEIT, EEN STRAK DESIGN EN ALTIJD EEN SCHERPE PRIJS. VOOR ELK BEDRIJF, BEHOEFTE EN OMGEVING.

faytech levert diverse soorten touch technologieën waaronder resistief en capacitief. De keuze is afhankelijk van het gebruik en de omgeving. 


Technologie                         4 wire
resistive
5 wire 
resistive  
Multi touch
projected capactive        
Detection pressure pressure finger touch 
Sensitivity  ++ ++  +++
Multitouch  Nee Nee  Ja
Brightness  ~80% ~80% ~90%
Calibration  stabiel stabiel stabiel
Water proof  +++ +++ +++


RESISTIVE TECHNOLOGIE

Is de meest voorkomende en nog steeds de goedkoopste oplossing. Het bestaat uit 2 dunne films die elkaar raken wanneer druk wordt uitgeoefend. Elke aanraak met vinger, stylus van plastic en handschoen boven het vereiste minimum kan worden gedetecteerd. Zonder druk raken de 2 films elkaar niet, deze worden gescheiden door kleine balletjes. Het touchscreen oppervlak wordt afgestemd met het beeld doormiddel van kalibratie. 

CAPACITIVE TECHNOLGIE

Deze technologie is gebaseerd op een geleidende film op het scherm. De verandering van elektrisch vermogen wordt gedetecteerd door de film. Het contact van de vinger wordt ook gedetecteerd aangezien het menselijk lichaam een elektrisch vermogen heeft. Een vinger in een handschoen of een passieve stylus wordt niet herkend.

 

faytech. Nice touch


Faytech Nederland

Energieweg 15 M
4143 HK Leerdam
088 - 4262350

[email protected]

KvKnr 60659661